SANDĖLININKĖ (-AS)
SPECIALIEJI REIKALAVIMAI
Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
- Ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas.
- Išmanyti maisto produktų ir kitų materialinių vertybių laikymo sąlygas, kokybės savybes, naudojimo normas ir garantinius terminus, sandėlių priešgaisrinės saugos taisykles ir reikalavimus, sandėliuojamų prekių ir medžiagų savybes pagal jų fizines bei pavojingumo gaisro ir sprogimo atžvilgiu taisykles ir reikalavimus, sandėlių apskaitos dokumentacijos vedimą, dokumentų saugojimo ir archyvavimo principus, atsargų, ūkinio inventoriaus užsakymo, saugojimo ir išdavimo tvarką bei kitas, įstaigos veiklą reglamentuojančias, tvarkas.
FUNKCIJOS
- Vykdo maisto produktų, materialinių vertybių užsakymą, priėmimą ir apsaugą, pagal sąskaitas-faktūras priima maisto produktus, ūkio reikmenis, minkštą ir kietą inventorių, veda gauto ir išduoto turto apskaitą.
- Tikrina gautų prekių ir maisto produktų kiekį ir kokybę.
- Pagal valgiaraštį išduoda virtuvės darbuotojui maisto produktus.
- Vykdo prekių ir maisto produktų priėmimo-išdavimo, taros apskaitą.
- Pildo ir rengia materialinių vertybių apskaitos dokumentaciją.
- Užtikrina tinkamą sandėliavimo patalpų priešgaisrinę, sanitarinę-higieninę, apsaugos būklę, palaiko švarą ir tvarką savo darbo vietoje.
- Racionaliai naudoja turimus materialinius išteklius.
- Dalyvauja inventorizuojant sandėliuose esančias materialines vertybes
Teikiamos paslaugos
Kompleksinių paslaugų namai „Alka“